Šiame įraše gali būti filialų nuorodos. Perskaitykite mūsų atskleidimą.
Tai Žemo angliavandenių cukinijų lazanija yra sveika ir diabetu draugiška normalios lazanijos alternatyva, turinti 30 gramų baltymų ir tik 12 gramų angliavandenių vienoje porcijoje!

Ši mažai angliavandenių cukinijų lazanija įrodo, kad jums nereikia makaronų ar sunkaus padažo, kad padarytumėte skanią lazaniją!
Anksčiau buvau išbandęs daugybę „sveikų“ lazanijos receptų, bet niekada neradau, kas man patiko. Taigi aš sugalvojau savo, o dabar tai yra vienas iš mano mėgstamiausių patiekalų, kuriuos reikia gaminti svečiams!
Kodėl jums patiks mažai angliavandenių cukinijų lazanija
- Tai mažai angliavandenių ir nepaleis jūsų cukraus kiekio kraujyje
- Jame yra daug baltymų vienai porcijai (30 gramų!)
- Jis supakuotas su šviežiomis daržovėmis ir liesais baltymais
- Galite pasigaminti šį patiekalą, kad pamaitintumėte minią
Skaitytojo apžvalgos
Skanu kiekvieną kartą! Aš esu T1D – bet visi teikia pirmenybę šiai versijai. Mes visai nepraleidžiame lazanijos makaronų. Dėkojame už šį receptą.
Michelle
Aš keletą kartų patiekiau šį patiekalą ir gavau daugybę atsiliepimų.
Jeffas
Mažai angliavandenių cukinijų lazanijos ingredientai
Šiame recepte naudojami paprasti, sveiki ingredientai, kurie sukuria gilų skonį, kad būtų galima labai patenkinti lazaniją!


- Cukinijos -Plonai supjaustytos cukinijos pakeičia tradicinius lazanijos makaronus, skirtus mažai angliavandenių patiekalui, kuriame yra pluošto.
- Pomidorai – Aš rekomenduoju šviežius pomidorus pridėti natūralų saldumą ir turtingą padažo pagrindą.
- Svogūnas – Į mėsos padažą įpilkite saldaus ir pikantiško gylio.
- Česnakai – Aš rekomenduoju naudoti šviežią skonį, tačiau žiupsneliu galite naudoti „Jarred“ ar net česnako miltelius.
- Serrano čili – Galite pakoreguoti kiekį pagal šilumos toleranciją arba visiškai praleisti, jei nesate aštraus maisto gerbėjas.
- Grybai – Įpilkite žemiško skonio ir padėkite padažui daugiau tekstūros.
- Virimo purškiklis – Aš rekomenduoju purkšti keptuvę, kad cukinija ir mėsa nesukeltų prilipimo.
- Malta jautiena – Tai yra pagrindinis mūsų baltymų šaltinis! Man patinka naudoti 92% liesą, kad lazanija suteiktų malonų nuoširdumą, nepadarydamas jo riebaus.
- Vištienos bouillonas – Tai padidina padažo skonį.
- Mozzarella -Aš rekomenduoju naudoti neriebią mocarelą. Sūris gražiai tirpsta ant lazanijos viršaus.
- Prieskoniai – Paprikos, džiovintų čiobrelių ir džiovintų bazilikų derinys sustiprina turtingą lazanijos skonį.
- Druska ir pipirai – prisitaikykite pagal skonį. Jūs taip pat naudosite druską, kad iš cukinijų ištrauktumėte drėgmę.
Kaip gaminti mažai angliavandenių cukinijų lazaniją
Žingsnis 1: Naudokite Julienne Peeler, kad supjaustytumėte cukinijas į ½ colio (1 cm) griežinėlius. Lengvai pabarstykite druska ir atidėkite 10 minučių.
2 žingsnis: Norėdami pašalinti drėgmės perteklių, užpilkite cukinijų griežinėlius su popieriniu rankšluosčiu.


3 žingsnis: Kepkite arba kepkite cukinijas orkaitėje 3 minutes esant stipriai.
4 žingsnis: Po kepimo ar kepimo, sudėkite cukinijas ant popierinių rankšluosčių (norite, kad išeitumėte kuo daugiau skysčio).
Žingsnis 5: Nupjaukite pomidorų galus ir padarykite X įterpimą viršuje. Įdėkite į verdantį vandenį 3 minutes, tada supilkite šaltą vandenį ant jų ir nulupkite odą. Arba galite naudoti konservuotus pomidorus.


6 žingsnis: Grubiai supjaustykite svogūnus, česnaką, čili, nuluptus pomidorus ir grybus.
7 žingsnis: Įpilkite šiek tiek virimo purškalo į gilią keptuvę ir kepkite česnaką, svogūną ir čili 1 minutę.
8 žingsnis: Į keptuvę įpilkite pomidorų ir grybų ir 4 minutes pakepinkite daržoves. Nuimkite juos nuo ugnies ir atidėkite.


9 žingsnis: Virkite jautieną su paprika toje pačioje keptuvėje, kurią naudojote daržovėms, kol visiškai paruduos.


10 žingsnis: Įpilkite daržovių atgal į keptuvę, tada įpilkite vištienos puodelio ir likusių prieskonių. Leiskite padažui troškinti 25 minutes per silpną ugnį.


11 žingsnis: Įkaitinkite orkaitę iki 375 laipsnių F (190 C).
12 žingsnis: Išbraukite nedidelį kepimo skardą su pergamento popieriumi ir naudokite 1/3 cukinijos, kad gautumėte sluoksnį apačioje. Įdėkite 1/3 mėsos padažo ant viršaus. Įpilkite dar vieną cukinijos sluoksnį ir tęskite taip, kol esate iš padažo ir cukinijos.


13 žingsnis: Paskleiskite susmulkintą mocarelą ant viršaus ir kepkite 35 minutes.
14 žingsnis: Išimkite lazaniją iš orkaitės ir leiskite pailsėti 10 minučių prieš patiekdami.


Tai viskas! Tai gali atrodyti kaip daug darbo, tačiau viskas labai tiesmukiška. Tai lengva, kai tik pradėsite!
Aš tai darau visą laiką svečiams, nes tai yra vienas lengviausių receptų, kuriuos galima padaryti daugybei žmonių.
Receptų patarimai ir gudrybės
- Supjaustykite cukinijas kiek įmanoma plonai Norėdami užtikrinti, kad jis virtų tolygiai ir sugeria padažo skonius.
- Druskos cukinijų griežinėliai ir leiskite jiems sėdėti 10 minučių iki Ištraukite drėgmės pertekliųtada paglostykite juos sausai. Tai padeda išvengti vandeningos lazanijos.
- Kruopščiai parudykite maltą jautieną prieš dedant prieskonius ir daržoves, kad išryškintumėte savo natūralų skonį.


Pakeitimai ir variacijos
- Galite pakeisti maltą jautieną malta kalakutiena ar bizonas už lengvesnį variantą.
- Už a Versija be laktozės„Mozzarella“ galite pakeisti sūriu be pieno.
- Aš kartais pridedu Raudoni čili dribsniai arba a Karštesnis čili Vietoj Serrano, kai noriu pikantiškesnės lazanijos.
Ką tarnauti su šiuo receptu
Ši nuoširdi cukinijų lazanija yra pakankamai patenkinta, kad galėtų mėgautis viskuo!
Jei ieškau jaukios pusės, man patinka gaminti keletą Keto česnako duona. Šie Špinatų rikotos koldūnai yra dar vienas skanus pasirinkimas.
Dėl kažko lengvesnio, aš myliu gerą Kapreso salotos baklažanos kaip užkandis. Priešingu atveju jūs negalite suklysti su kai kuriais mišriais žalumynais, išmestais į a Citrinų vinaigrette!
Sandėliavimas ir užšalimas
- Likučius galima laikyti Airportas talpykloje šaldytuve ir turėtų būti valgomas viduje per dieną ar dvi. Po to daržovės pradeda skaniai.
- Aš nerekomenduoju užšaldyti cukinijos lazanijos Kadangi daržovės praras traškią tekstūrą, kai jos atšildys.




Ši mažai angliavandenių cukinijų lazanija yra sveika ir skani normalios lazanijos alternatyva, supakuojanti 30 gramų baltymų ir tik 12 gramų angliavandenių ir 8 gramai riebalų vienoje porcijoje!
Neleiskite savo ekranui tamsėti
-
Norėdami supjaustyti cukinijas į ½ colio (1 cm) griežinėlius, naudokite Julienne Peeler. Lengvai pabarstykite druska ir atidėkite 10 minučių.
2 vidutinio cukinijos, ½ šaukštelio druskos
-
Norėdami pašalinti drėgmę, užpilkite cukinijų griežinėlius su popieriniu rankšluosčiu.
-
Kepkite arba kepkite cukinijas orkaitėje 3 minutes esant stipriai.
-
Kepdami ar kepdami, sudėkite cukinijas ant popierinių rankšluosčių (norite, kad skystis būtų kuo daugiau skysčio).
-
Nupjaukite pomidorų galus ir padarykite X įterpimą viršuje. Kelias minutes sudėkite į verdantį vandenį, tada supilkite ant jų šaltą vandenį ir nulupkite odą. Arba jūs galėtumėte naudoti konservuotus pomidorus.
3 pomidorai
-
Grubiai pjaustykite svogūnus, česnaką, čili, nuluptus pomidorus ir grybus.
4½ uncijos svogūnų, 2 skiltelės česnakai, 1 Serrano čili, 5½ uncijos grybai
-
Į gilią keptuvę įpilkite šiek tiek virimo purškalo arba augalinio aliejaus ir 1 minutę kepkite česnaką, svogūną ir čili.
Virimo purškiklis
-
Į keptuvę įpilkite pomidorų ir grybų ir daržoves pakepinkite dar 4 minutes. Tada nuimkite juos nuo ugnies ir atidėkite.
-
Virkite jautieną su paprika toje pačioje keptuvėje, kurią naudojote daržovėms, kol visiškai paruduos.
16 uncijų maltos jautienos, 1 arbatinis šaukštelis paprikos
-
Į keptuvę įpilkite daržovių atgal, tada įpilkite vištienos puodelio ir likusių prieskonių. Leiskite padažui troškinti 25 minutes per silpną ugnį.
½ kubelio „Knorr Chicken Bouillon“, 1 šaukštelis džiovintų čiobrelių, 1 arbatinis šaukštelis džiovintas bazilikas, ⅓ Šaukštelio pipirai
-
Įkaitinkite orkaitę iki 375 laipsnių F (190 C).
-
Išbraukite nedidelį kepimo skardą su pergamento popieriumi ir naudokite 1/3 cukinijos, kad gautumėte sluoksnį apačioje. Įdėkite 1/3 mėsos padažo ant viršaus. Įpilkite dar vieną cukinijos sluoksnį ir tęskite taip, kol esate iš padažo ir cukinijos.
-
Ant viršaus paskirstykite susmulkintą mocarelą ir kepkite 35 minutes.
½ puodelio susmulkintos neriebios mocarelos
-
Išimkite lazaniją iš orkaitės ir leiskite pailsėti 10 minučių prieš patiekdami.
1-4 žingsniai yra labai svarbūs norint pašalinti drėgmę iš cukinijų, taigi jūs nesibaigsite vandeninga lazanija.
Aš nerekomenduoju gaminti šio patiekalo iš anksto, nes daržovės pradės pasidaryti švelniai, kai jis maždaug dieną sėdės šaldytuve.
Jei turite likusių, galite juos laikyti hermetiškame inde šaldytuve ir valgyti per dieną ar 2.
Mitybos faktai
Mažo angliavandenių cukinijų lazanija
Suma už porciją
% Dienos vertė*
* Procentės dienos vertės grindžiamos 2000 kalorijų dieta.