Tai ryškus Šalta žirnių sriuba su krabais ir mėtomis yra toks turtingas ir skanus! Geriausia, kad nereikia virimo – tiesiog leiskite jam vėsti maždaug valandą.
Karštą dieną atšaldytos sriubos yra tobulos, ypač jei dirbote lauke. Ši šalto žirnių sriuba su krabais ir mėtomis yra toks gaivus ir kvapnus būdas atvėsti!
Geriausia, kad nereikia virimo, todėl jums net nereikia šildyti savo virtuvės, kad padarytumėte partiją.
Tiesiog sumaišykite ingredientus, leiskite jiems vėsti, tada įpilkite vienkartinio krabų garnyro.
Kas jums patiks apie šaltos žirnių sriubą su krabais ir mėtomis
- Tai labai lengva pagaminti ir nereikia gaminti maisto
- Jis turi skanų, ryškų, gaivų skonį
- Tai puikiai tinka vasarai kaip užkandis ar elegantiškas užkandis
- Jame yra daug baltymų ir daug maistinių medžiagų
- Tai kūrybinis klasikinės žirnių sriubos posūkis
Šaltos žirnių sriuba su krabais ir mėtų ingredientais
Ši gaivinančia sriuba reikalauja mažiau nei 10 ingredientų ir susilieja akimirksniu!


- Žirniai – Aš atšildau šaldytus žirnius patogumui, bet jūs galite pradėti nuo šviežių žirnių, jei norite.
- Daržovių sultinys – Taip pat galite naudoti vištienos atsargas. Aš rekomenduoju mažo natrio, kad galėtumėte kontroliuoti druskos kiekį sriuboje.
- Druska – Tai išryškina natūralų žirnių saldumą ir subalansuoja sriubos skonius.
- Alyvuogių aliejus – Naudokite ypač mergelę, kad sriubai suteiktumėte sklandžią, sodrią tekstūrą.
- Azijos stiliaus čili pasta – Tai prideda subtilią šilumą, kuris taip gerai papildo žirnių ir sodrios krabų mėsos saldumą.
- Mėtos lapai – Tai suteikia sriubą, kuri gaivinanti elementas, dėl kurio ji yra tokia nenugalima. Susmulkinkite, kad mėta susiliejtų į sriubą.
- Šviežia vienkartinė krabų mėsa – Aš rekomenduoju naudoti šviežią krabų mėsą, kad būtų geriausia skonis ir tekstūra.
Kaip pasigaminti šaltos žirnių sriubos su krabais ir mėtomis
1 žingsnis: Maišytuve sumaišykite žirnius, sultinį ir druską. Tyrę iki vientisos lygios.
2 žingsnis: Važiuodami varikliu, įpilkite alyvuogių aliejaus lėtu, pastoviu srautu.


3 žingsnis: Sustabdykite variklį ir įpilkite citrinos sulčių. Greitai pulsuokite vieną ar du kartus, kad susimaišytumėte.
4 žingsnis: 1 valandą vėsinkite šaldytuve.
5 žingsnis: Mažame dubenyje sumaišykite čili pastą ir mėtų. Švelniai įmaišykite krabą, laikydami didelius gabaliukus.


6 žingsnis: Supilkite sriubą į mažus dubenėlius ar puodelius. Papuoškite krabų mišiniu ir nedelsdami patiekite.
Ši nuostabi atšaldyta sriuba gali tapti jūsų šilto oro kuokšteliais!
Receptų patarimai ir gudrybės
- Į Greitai atšildykite žirniuspadėkite juos į filtrą ir keletą minučių paleiskite šaltą vandenį, naudodami pirštus, kad suskaidytumėte bet kokius gumulėlius.
- Atvėsinkite sriubą šaldytuve Bent 1 valanda leisti skoniams sulieti.


Pakeitimai ir variacijos
- Vietoj Azijos stiliaus čili pastos taip pat galėtumėte naudoti čili padažas ar net Kokteilių padažas.
- Už a storesnė sriubasumažinkite jūsų naudojamo sultinio kiekį.
- Aš kartais pridedu a saujelė špinatų ar arugula į maišytuvą, kad būtų padidintas maistinis medžiaga.
Ką tarnauti su šiuo receptu
Ši sriuba karštą dieną sukuria puikų užkandį ar lengvą patiekalą. „Crabmeat“ dėka manau, kad dubuo yra labai patenkintas.
Jei aš patiekiu sriubą kaip užkandį, aš mėgstu ją suporuoti cukinijos Orzo salotos. Abiejų patiekalų kalyklos yra taip gerai kartu.
Kai turiu papildomą krabų mėsą, plaksiu a Krabų salotos su citrinų ir česnakų padažu. Negalite suklysti su sriuba ir salotų poromis!
Sandėliavimas ir užšalimas
- Papildomą sriubą galima laikyti šaldytuvas an hermetiškas konteineris iki 24 valandos. Norėdami pasidaryti iš anksto, laikykite sriubą be krabųir jis išliks švieži šaldytuve 3–4 dienos.
- Sriuba be krabų mėsos gali būti užšaldyta a Saugus šaldiklio konteineris iki 6 mėnesiai. Šaldytuve atšildykite per naktį, tada susimaišykite, kad ingredientai vėl sujungtų.




Ši gyvybinga šalto žirnių sriuba su krabais ir mėtomis yra tokia sodri ir skani! Geriausia, kad nereikia virimo – tiesiog leiskite jam vėsti maždaug valandą.
Neleiskite savo ekranui tamsėti
-
Į maišytuvą sumaišykite žirnius, sultinį ir druską. Tyrę iki vientisos lygios.
2 puodeliai užšaldyti žirniai, 2 puodeliai žemo natrio daržovių sultinio, ¼ šaukštelio košerio druskos
-
Varikliu važiuodami, įpilkite alyvuogių aliejaus lėtu, pastoviu srautu.
¼ puodelio alyvuogių aliejaus
-
Sustabdykite variklį ir įpilkite citrinos sulčių. Greitai pulsuokite vieną ar du kartus, kad susimaišytumėte.
sultys iš 1/2 citrinos
-
Šaldytuve atšaldykite 1 valandą.
-
Mažame dubenyje sumaišykite čili pastą ir mėtą. Švelniai įmaišykite krabą, laikydami didelius gabaliukus.
1 šaukštas azijietiško stiliaus čili pasta, 2 šaukštai šviežių mėtų lapų, 4 uncijos šviežio vienkartinės krabų mėsos
-
Supilkite sriubą į mažus dubenėlius ar puodelius. Papuoškite krabų mišiniu ir nedelsdami patiekite.
Norėdami storesnės sriubos, naudokite mažiau sultinio.
Žiūrėti natrį? Naudokite savo naminį sultinį be druskos ir praleiskite pridėtą košerinę druską, kad beveik perpus sumažintumėte natrio kiekį.
Norėdami paruošti šį receptą iš anksto, plakite maišytuvo ingredientus, tada laikykite šaldytuve iki 24 valandų. Kai būsite pasirengę mėgautis, keletą sekundžių dar kartą sumaišykite sriubą, tada atlikite receptą kaip įprasta.
Mitybos faktai
Šalta žirnių sriuba su krabais ir mėtomis
Suma už porciją
% Dienos vertė*
* Procentės dienos vertės grindžiamos 2000 kalorijų dieta.