Šie sveiki kalakutienos kotletai Be džiūvėsėlių yra sultingos, kvapnios ir supakuotos su baltymais! Jie yra labai lengvai pagaminti ir paruošti vos per 40 minučių.

Mano sveiko kalakutienos kotletų recepto paslaptis yra naudoti senamadiškos avižos Vietoj džiūvėsėlių, kurie padėtų juos surišti!
Duonosėliai yra varginantys gaminti nuo nulio, o daugelyje parduotuvių pirktų prekių ženklų pilna cukraus. Naudojant avižas, kotletai tampa daug sveikesni.
Jie taip pat yra vieni sultingiausių kalakutienos kotletų, kuriuos aš kada nors turėjau!
Skaitytojo apžvalgos
Aš daugybę kartų sukūriau šį receptą. Mūsų anūkas, jam 7 metų, paprašė, kad vėl juos padaryčiau. Šie vaikai man suteikia sunkiausią laiką valgyti daržoves, tačiau jūsų kotletai jis kaupiasi! Dėkojame, kad pasidalinote šiuo receptu. Jie yra labai skanūs!
Margie
Skanu! Taip pat labai gerai užšaldykite.
Natalija
Sveiki kalakutienos kotletai be džiūvėsėlių ingredientai
Šie kotletai yra su baltymais ir supakuoja taip pat stebėtinai daug daržovių!


- Svogūnas – Aš rekomenduoju naudoti raudonąjį svogūną, tačiau galite naudoti bet kurį pasirinktą svogūną.
- Česnakai – Švieži česnakai suteiks jums geriausią skonį. Aš rekomenduoju groteles ar susmulkintus, todėl česnakai gražiai susimaišo į kotletų mišinį.
- Salierai – Prideda traškumą ir gaivumą.
- Žemė kalakutiena – Šis liesas baltymas puikiai tinka nuoširdžiems, skaniems kotletukams. Aš paprastai naudoju 93% liesą, tačiau 85% liesa taip pat yra puiki.
- Avižos – Padėkite surišti kotletus, pridedant ir pluošto.
- Kiaušinių baltymai – Veikite kaip segtuvą, kad kartu laikytumėte kotletus, pridėdami šiek tiek daugiau baltymų.
- Prieskoniai – Kmynų, čiobrelių, ciberžolės, česnakų pipirų ir garstyčių miltelių derinys suteikia šiems kotlečiams sodrią, tenkinantį skonį.
- Druska ir pipirai – prisitaikykite prie skonio, kad padidintumėte kalakutienos kotletų skonį.
- Špinatai – Norėdami pridėti maistinių medžiagų ir drėgmės, galite naudoti šviežius ar šaldytus špinatus.
- Paprikos – Man patinka naudoti „Green Charp Pepper“, tačiau, jei norite, kviečiame naudoti raudoną, geltoną ar oranžinę.
- Petražolės – pašviesina skonį ir prideda spalvų pop.
Kaip pasigaminti sveikus kalakutienos kotletus be džiūvėsėlių
1 žingsnis: Įkaitinkite orkaitę iki 350 F (175 C).
2 žingsnis: Susmulkinkite svogūną, česnaką ir salierą labai smulkiai (arba naudokite virtuvės kombainą), tada įpilkite į didelį maišymo dubenį.
3 žingsnis: Į dubenį įpilkite kalakutienos, kiaušinių baltymų, avižų ir prieskonių ir gerai išmaišykite. Įsitikinkite, kad mišinyje nėra prieskonių ar avižų kišenių.
4 žingsnis: Susmulkinkite špinatus, žaliąsias pipiras (keiksmažodžius ir sėklą) ir petražoles. Kūriniai turėtų būti maždaug už cento dydžio.
5 žingsnis: Į dubenį įpilkite daržovių ir viską sumaišykite, kol gerai sujungs.


6 žingsnis: Kepimo skardą ištieskite pergamento popieriumi.
7 žingsnis: Susmulkinkite kalakutienos mišinį į 15 rutulių (maždaug golfo kamuoliukų dydžio) ir padėkite juos ant kepimo skardos.


8 žingsnis: Kepkite 25 minutes, kol iškeps.
Tai viskas! Tiesiog supjaustykite, sumaišykite, susimaišykite ir kepkite.
Tokiam paprastam receptui nuostabu, kaip sultys ir kvapni šie kotletai pasirodo!


Receptų patarimai ir gudrybės
- Naudokite savo rankos švelniai sumaišyti kotletų ingredientus kad išvengtumėte mėsos, dėl kurios kotletai gali būti kieti.
- Kepkite kotletus ant a Pergamento išklotas dėklas Norėdami išvengti prilipimo ir užtikrinti net virimo.


Variacijos ir pakeitimai
- Galite pakeisti žemės kalakutą malta vištiena ar jautiena kitokio baltymo.
- Aš kartais pakeisiu petražoles kalendra arba bazilikas Dėl žolelių skonio.
- Nesivaržykite Įpilkite tarkuoto cukinijos ar morkų Už dar daugiau daržovių.
Ką tarnauti su šiuo receptu
Aš dažnai valgau šiuos kotletus, norėdamas greitai užkandžiauti. Jie tokie skanūs ir patenkinti!
Tačiau jie taip pat yra skanūs, kai patiekiami su šiek tiek viso kvapo makaronais ir šiek tiek pomidorų padažo. Galbūt net kai kurie parmezano sūriai viršuje.
Už sūrio patiekalą jie yra ypač skanūs su žiedinių kopūstų alfredo padažu ant zoodles ar spagečių moliūgų.
Aš taip pat mėgau juos sugadinti ant salotų arba suvynioti į maistingus pietus kelyje.
Kadangi šie kepti kotletai yra beveik gryni baltymai, pridedant keletą angliavandenių, o šiek tiek riebalų paverčia juos tobulai subalansuotu patiekalu, kuris yra toks pat skanus, kaip ir jums naudinga!


Sandėliavimas ir užšalimas
- Išvaisę kotletus galima laikyti Kelias dienas šaldytuve.
- Taip pat galite fpakartotinai juos ilgesniam laikymui. Aš rekomenduoju kiekvieną porciją įdėti į Individualus saugus šaldiklio krepšys Taigi galite atitirpinti norimą sumą, kai jums jų reikia.




Šie sveiki kalakutienos kotletai be džiūvėsėlių yra sultingos mažos baltymų bombos, kuriose yra skonio! Jie yra labai lengvai pagaminti ir paruošti vos per 40 minučių.
Neleiskite savo ekranui tamsėti
-
Įkaitinkite orkaitę iki 350 F (175 C).
-
Svogūną, česnaką ir salierą supjaustykite labai smulkiai (arba naudokite virtuvės kombainą), tada įpilkite į didelį maišymo dubenį.
½ raudonojo svogūno, 3 skiltelės česnakai, 2 salierų lazdelės
-
Į dubenį įpilkite kalakutienos, kiaušinių baltymų, avižų ir prieskonių ir gerai išmaišykite. Įsitikinkite, kad mišinyje nėra prieskonių ar avižų kišenių.
20 uncijų. žemės kalakutas, ¼ puodelio avižų, 2 kiaušinių baltymai, ½ šaukštelio kmynų, 1 šaukštelis čiobrelių, ½ šaukštelio ciberžolės, ½ šaukštelio česnako pipirų, 1 arbatinis šaukštelis garstyčių miltelių, 1 arbatinis šaukštelis druskos, Žiupsnelis pipirų
-
Susmulkinkite špinatus, žaliąsias pipiras (keičiamas ir pasėtas) ir petražoles. Kūriniai turėtų būti maždaug už cento dydžio.
3,5 uncijos. Švieži ar užšaldyti špinatai, ½ žalių paprikų, ½ puodelio petražolių
-
Į dubenį įpilkite daržovių ir viską sumaišykite, kol gerai supjaustytos.
-
Kepimo skardą ištieskite pergamento popieriumi.
-
Turkijos mišinį susukite į 15 rutulių (maždaug golfo kamuoliukų dydžio) ir padėkite juos ant kepimo skardos.
-
Kepkite 25 minutes, kol iškeps.
Aš rekomenduoju naudoti 93% arba 85% liesos žemės kalakutienos. 99% liesos žemės kalakutiena neturi daug skonio ir yra linkusi išdžiūti viriant.
Šiame recepte kviečiame pakeisti žoleles, prieskonius ir daržoves.
Paruošti kotletus 3–4 dienas galima laikyti kotletukuose, esančiuose hermetiškame inde šaldytuve.
Norėdami ilgiau laikyti, užšaldykite atskiras porcijas savo „Ziploc“ maišuose. Kai būsite pasiruošę mėgautis, galite vienu metu atsisveikinti.
Mitybos faktai
Sveiki kalakutienos kotletai (be džiūvėsėlių)
Pervedimo dydis
3 kotletai
Suma už porciją
% Dienos vertė*
* Procentės dienos vertės grindžiamos 2000 kalorijų dieta.